Even voorstellen,

Ik ben Eric Bouter, werkzaam in de professionele keuken sinds 1985. 

28 jaar ben ik chef geweest in Den Ouden Heere Lisse, waarmee ik een samenwerking heb. Na mijn ervaringen in Lisse ben ik als chef werkzaam geweest voor Fletcher hotel groep, in het TOP team, transities, overnames  en projecten. Sinds 2021 werk ik voor mijzelf als freelancer, diverse leuke bedrijven kan ik aan mijn cv toevoegen, RAI, Arena, Kurhaus, Jaarbeurs, Beurs van Berlage, kleine restaurants en grote hotels. Veel ervaring opgedaan.

Ik ben van nature een echte creatieveling, ik hou van de gewone keuken, klassiek Frans en oosters. Mooi om hiervan een combinatie te maken. Met de gewone keuken bedoel ik, werken met eerlijke en verse lokale producten. 

Sinds December 2024 ben ik een kleinschalige catering gestart. Lekker bij mensen thuis, eerst samen de mogelijkheden bespreken, dan een menu samenstellen. Worden we het eens, dan kom ik op het afgesproken tijdstip bij u. De enige zorg die u heeft is dat er voor mij een plekje in de koelkast is. Ik kom binnen met alle spullen en ik verdwijn weer na het eten. In de tussentijd neem ik u alles uit handen en verzorg een compleet menu. Ik heb alles bij mij, bestek, glaswerk, borden, pannen en potten.

Alleen aan een voldaan gevoel merkt u dat ik ben geweest.